Lediga jobb:

Copywriter

Falck & Co söker en självgående och kreativ copywriter (frilans/heltidsanställning)

Vad du kommer att göra

Som copywriter hos oss på Falck & Co får du jobba med många olika kunder i olika branscher, med väldigt varierande uppdrag. Eftersom vi är en fullservicebyrå, så handlar ditt jobb om allt ifrån att komma på långsiktiga kreativa kommunikationskoncept och skapa varumärkesbyggande reklamfilmer, till att producera digitalt content och hitta på smarta lösningar för sociala medier. Kort sagt allt en copywriter kan få göra. Dessutom får du göra det med ett gäng trevliga, duktiga och drivna kollegor.  

Vem du är

Vi söker dig som är full av goda idéer, har känsla för språket och älskar att skriva. Du gillar att jobba tillsammans med andra och är nyfiken och lyhörd för andras tankar, men också trygg i att lyfta fram dina egna. Du är självgående och ansvarsfull och är lika peppad på att skriva ett radiomanus som ett reportage i en kundtidning. Förmodligen har du ett par års erfarenhet av arbete på byrå, eller så kommer du nybakad från Berghs eller Forsbergs. Det viktigaste är att du en bra lagspelare och att du är sugen på att utvecklas tillsammans med oss. Antingen som frilansare i din egen firma eller som heltidsanställd.

Meriterande

Om Falck & Co

På Falck & Co älskar vi att skapa kreativ kommunikation. Men det räcker inte för oss. Vi har alltid tagit ett större grepp om kundens affär, för att verkligen förstå exakt vad som behöver göras. Vi var först i Sverige med att erbjuda planning och erbjuder nu dessutom management consulting. Oavsett vad vi gör, så gör vi det för att stärka våra kunders verksamheter. Och deras varumärken.

Ansök