Lediga jobb:

Frontendutvecklare/
Digital designer

Falck & Co söker en självgående frontendutvecklare/digital designer med fokus på WordPress.

Vad du kommer att göra

På Falck & Co får du jobba med ett flertal kunder och projekt, i olika typer av branscher. Det blir både korta och långa webbprojekt och du är med både när det gäller framtagning av idéer och lösningar. Arbetsuppgifterna omfattar främst frontendutveckling i WordPress samt implementering av design och funktionalitet i WordPress. Du kommer även att arbeta med framtagning av marknadsföringsmaterial för olika digitala kanaler.  

Du kommer bland annat arbeta med att:

Vem du är

Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående, nyfiken och ständigt på jakt efter att lära dig nya tekniker. Du brinner för ditt arbete och strävar, precis som vi, alltid efter att förbättra dig själv och din prestation . Utbildning inom frontendutveckling är ett plus, eller så är du en självlärd kunskapsmagnet. Du ska kunna presentera goda referenser och arbetsprover. Det viktigaste är dock att du är en bra lagspelare, har en positiv attityd och höga ambitioner.

Kunskapskrav

Meriterande

Om Falck & Co

På Falck & Co älskar vi att skapa kreativ kommunikation. Men det räcker inte för oss. Vi har alltid tagit ett större grepp om kundens affär, för att verkligen förstå exakt vad som behöver göras. Vi var först i Sverige med att erbjuda planning och erbjuder nu dessutom management consulting. Oavsett vad vi gör, så gör vi det för att stärka våra kunders verksamheter. Och deras varumärken.